Как функционално да планирате почистване на дворове

Posted on

Когато стане дума за почистване на дворове, въпреки, че на първо четене, може да ви се стори много работа, превръщането на задния двор в проект за уикенда, може да си заслужава всеки миг.

И така, може би ще имате нужда от няколко помощни ръце. Това ще ви позволи да свършите всичко по систематичен начин. За щастие, izvozvane.com е тук, за да ви преведе, през цялостното почистване на двора. От екипите може да поучите най-добрите съвети за организиране на идеи и възможности за декориране. Сега може да направите идеалното преобразяване на задния двор! Ето как:

  1. Разчистете пространството

Когато има по-малко неща, които ви пречат, почистване на дворове и подреждане е много по-лесно. Така че, доколкото е възможно, разчистете задния двор, като напълните торби за боклук и кутии с предмети, които да бъдат изхвърлени и съответно дарени. Що се отнася до другите предмети, които принадлежат на задния двор, преместете ги настрани или ги изнесете в предния двор.

Ако имате определено място за съхранение в навес или гараж за градински инструменти и различни предмети, поставете ги обратно (оставете инструментите, необходими за почистването). За предмети в задния двор, които трябва да бъдат почистени старателно ги занесете на открито, където могат да бъдат измити с маркуч или почистени, според изискванията. Те включват мебели, детски играчки, орнаменти за морава и др.

  1. Премахнете боклука

Някои дворове са затрупвани с времето с най-различни купчини боклук. Такива може да са под формата на отломки, органични материали, боклук от двора като паднала шума, клонки, съчки, дънери, но и счупени мебели, стари дървени дъски, произволни боклуци и т.н. Очевидно изхвърлянето на големи количества и/или големи парчета боклук в чували и кутии за боклук не е възможно. Ето, защо ще трябва да се обърнете към услугите на фирма за сметоизвозване. Такава може да потърсите на адрес: https://www.izvozvane.com/pochistva-dvorove. Тези професионалисти ще дойдат във вашия имот и ще съберат всички неща, които трябва да изхвърлите от двора си по време на едно бързо посещение.

Има обаче някои собственици на жилища, които предпочитат сами да се заемат с тази задача, като натоварят боклука в автомобила и го предадат за рециклиране. Въпреки че това може да ви спести малко пари, ще ви струва много време и енергия. Като се има предвид, че това все още е повече или по-малко началото на преобразяването на задния ви двор, не бива да се преуморявате, когато вместо това можете да изпълните тази трудоемка задача за нула време с помощ от екип професионалисти. Освен това фирма за почистване на дворове ще гарантира, че работата се извършва по реда на безопасност, което е особено важно при работа с тежки и/или остри предмети.

  1. Изметете и почистете

Противно на това, което повечето собственици вярват, не е трудно да почистите бетон/павета на открито. Това е възможно стига да разполагате с подходящите почистващи продукти. На пазара има много търговски продукти, които ще премахнат петна и ще съживят бетона и паветата около задния ви двор. Те идват със собствен набор от инструкции на етикета, които трябва да се следват стриктно за безопасно и ефективно почистване.

  1. Почистете оградата с маркуч

Оградата е фонът на всеки заден двор, така че е важно да не я изоставяте, когато почиствате останалата част от района. За щастие, вашата ограда може да се почисти с измиване с маркуч със средно налягане, за да се отстранят прахът и остатъците, които се намират на повърхността.

Ако има петна по оградата или искате да я почистите по-дълбоко, смесете малко течен сапун за съдове в кофа с топла вода, за да създадете мек, сапунен разтвор, и потопете скрубер или гъба във водата. После избършете оградата отгоре-надолу, докато се движите от едната страна на другата. Когато сте готови, промийте още веднъж оградата с маркуч. Резултатите гарантирано ще направят тази част на задния ви двор по-ярка и красива!