Как функционално да планирате почистване на дворове

Когато стане дума за почистване на дворове, въпреки, че на първо четене, може да ви се стори много работа, превръщането на задния двор в проект за уикенда, може да си заслужава всеки миг.

И така, може би ще имате нужда от няколко помощни ръце. Това ще ви позволи да свършите всичко по систематичен начин. За щастие, izvozvane.com е тук, за да ви преведе, през цялостното почистване на двора. От екипите може да поучите най-добрите съвети за организиране на идеи и възможности за декориране. Сега може да направите идеалното преобразяване на задния двор! Ето как:

  1. Разчистете пространството

Когато има по-малко неща, които ви пречат, почистване на дворове и подреждане е много по-лесно. Така че, доколкото е възможно, разчистете задния двор, като напълните торби за боклук и кутии с предмети, които да бъдат изхвърлени и съответно дарени. Що се отнася до другите предмети, които принадлежат на задния двор, преместете ги настрани или ги изнесете в предния двор.

Ако имате определено място за съхранение в навес или гараж за градински инструменти и различни предмети, поставете ги обратно (оставете инструментите, необходими за почистването). За предмети в задния двор, които трябва да бъдат почистени старателно ги занесете на открито, където могат да бъдат измити с маркуч или почистени, според изискванията. Те включват мебели, детски играчки, орнаменти за морава и др.

  1. Премахнете боклука

Някои дворове са затрупвани с времето с най-различни купчини боклук. Такива може да са под формата на отломки, органични материали, боклук от двора като паднала шума, клонки, съчки, дънери, но и счупени мебели, стари дървени дъски, произволни боклуци и т.н. Очевидно изхвърлянето на големи количества и/или големи парчета боклук в чували и кутии за боклук не е възможно. Ето, защо ще трябва да се обърнете към услугите на фирма за сметоизвозване. Такава може да потърсите на адрес: https://www.izvozvane.com/pochistva-dvorove. Тези професионалисти ще дойдат във вашия имот и ще съберат всички неща, които трябва да изхвърлите от двора си по време на едно бързо посещение.

Има обаче някои собственици на жилища, които предпочитат сами да се заемат с тази задача, като натоварят боклука в автомобила и го предадат за рециклиране. Въпреки, че това може да ви спести малко пари, ще ви струва много време и енергия. Като се има предвид, че това все още е повече или по-малко началото на преобразяването на задния двор, не бива да се преуморявате. Вместо това може да изпълните тази трудоемка задача за нула време с помощ от екип професионалисти. Освен това фирма за почистване на дворове ще гарантира, че работата се извършва по реда на безопасност, което е особено важно при работа с тежки и/или остри предмети.

  1. Изметете по време на почистване на дворове

Противно на това, което повечето собственици вярват, не е трудно да почистите бетон/павета на открито. Това е възможно стига да разполагате с подходящите почистващи продукти. На пазара има много търговски продукти, които ще премахнат петна и ще съживят бетона и паветата около задния ви двор. Те идват със собствен набор от инструкции на етикета, които трябва да се следват стриктно за безопасно и ефективно почистване.

  1. Почистете оградата с маркуч

Оградата е фонът на всеки заден двор, така че е важно да не я изоставяте, когато почиствате останалата част от района. За щастие, вашата ограда може да се почисти, чрез измиване с маркуч и средно налягане. Така може да се отстранят прахът и остатъците, които се намират на повърхността.

Ако има петна по оградата или искате да я почистите по-дълбоко, смесете малко течен сапун за съдове в кофа с топла вода. Така ще създадете мек, сапунен разтвор. В него може да потопете скрубер или гъба във водата. После избършете оградата отгоре-надолу, докато се движите от едната страна на другата. Когато сте готови, промийте още веднъж оградата с маркуч. Резултатите гарантирано ще направят тази част на задния ви двор по-ярка и красива!

Scroll to Top