Бански големи размери – комбинация от стил и комфорт

Всички жени, независимо от теглото и размера си, искат да изглеждат стилни и привлекателни. Следователно търсенето на подходящи дрехи, които нежно да коригират недостатъците и да подчертаят предимствата, отнема много време. Особено трудна изглежда задачата по отношение изборът на перфектния бански, като най-отвореното и проблемно облекло за извити форми.

Намирането на перфектните бански големи размери не е лесно. Това е така, защото идеалния бански макси размер да пасва по размер и цвят, но и да радва самата притежателка, да не ограничава движенията и да е възможно най-удобен за активната лятна почивка.

Разнообразие от стилове бански големи размери

Сред десетки и стотици модели бански костюми с голям размер не е лесно да изберете този, който е идеален за конкретна жена. Трябва да вземете предвид много нюанси: от лични предпочитания до цветния тип на притежателката на плажно облекло.

Сред най-разпространените видове бански са:

Отделните бански за пълни жени не са най-добрият вариант. За да носите смело такива модели плажно облекло, трябва да имате пропорционална фигура без ясно изразени недостатъци и дефекти. Като достойна алтернатива на класическото бикини може да се спрете на бански костюм танкини, в който ролята на горнище е удобното затворено горнище.

Банският танкини е по-удобен и лесен за носене

Той не пречи на движението и ви позволява да се чувствате страхотно, както във водата, така и на брега. В допълнение, няколко различни комплекта ще ви позволят да комбинирате нови плажни визии.

Цял бански

Целите бански изглеждат перфектно на пълна фигура, тъй като са в състояние да скрият всякакви несъвършенства, подчертавайки меката линия на талията и атрактивния бюст. Ясните линии на тялото, издължени нагоре от еластичната материя, изглеждат много съблазнително, но в същото време сдържано и елегантно. Стотици налични щампи, оригинална кройка, елегантен декор – всичко това прави моделите бански големи размери най-популярни.

Бански костюми с поли

Може да е, както отделни, така и от едно парче. Тези бански стават все по-популярни поради способността си да покриват проблемната зона и да отклоняват вниманието от горната част на бедрата (като правило това е най-нелюбимата част от тялото за пълните жени). Ретро банските с поли са особено популярни през последните сезони. Те са флиртуващи и закачливи модели и ще превърнат великолепната красавица в истинска звезда на плажа.

Бански-рокля

Такъв модел с пола, също са търсени на пазара за плажно облекло големи размери. Вталените или свободни модели с поли с различна дължина позволяват на пълните дами да се чувстват по-уверени, а правилният цвят и модел могат да направят образа много привлекателен.

Loveyourcurvy.com ви благодарим за интереса към статията. Надяваме се, че тази информация ще ви помогне в избора, но не забравяйте, че не трябва да избирате по красива снимка, а като пробвате модел.

Scroll to Top