Пожелания за Коледа

С наближаването на Нова година и Коледа е необходимо да подготвите не само подаръци, но и интересни поздравления. Ако не сте от тези, които обичат да изпращат готови снимки с поезия или проза на роднини, колеги и приятели, но предпочитат оригинално пожелание за коледа, тази статия е за вас.

Честита Нова година пожелания – защо са важни

Коледа е най-доброто време да споделите любов и радост с всички специални хора в живота си. През този период трябва да си спомните за всички, които са скъпи, да направите новата си година по-топла с подаръци, мили думи. Поздравителните картички са идеалният вариант да изразите грижа, признателност. Те ще останат с хората, които обичате, за години напред, напомняйки за вас, подкрепяйки в трудни моменти. Изпращането на новогодишни пожелания е удоволствие, така че отделете време, седнете и създайте най-добрите поздрави за всички, които помните тази Коледа или Нова година.

Важна част от подготовката за Коледа е създаването на лека, вълшебна атмосфера у дома и поздравяването на близките. Заедно със семейството си може да украсите къщата, да украсите коледното дърво и след това да преминете към устни пожелания. Не е необходимо да правите пощенски картички за деца, родители, съпруга или съпруг. Още по-интересно е да подготвите текст в проза или поезия.

Само ако познавате добре този, на когото изпращате картичката с пожеланията те ще бъдат точно в целта, запомнени и харесани от адресата. Предлагаме да изберете най-добрите стихове или проза за поздравления, в зависимост от това на кого ще бъдат изпратени.

Пожелания за любим човек

Новогодишните празници не биха били толкова топли без най-близката, втората половина. Това е човекът, с когото украсяваме елхата, печем коледни бисквитки, подготвяме къщата за Коледа, споделяме най-ярките спомени. Така че най-сладките коледни послания трябва да бъдат адресирани до съпруг, съпруга, гадже или приятелка! Ние предлагаме няколко опции:

„Честита Нова година и Весела Коледа на най-важния човек в живота!

Ти си моят комфорт и топлина, моето щастие и радост, моят дом, надежда, моето всичко. Без Теб, този празник би бил скучен, безжизнен, имам невероятен късмет, такъв прекрасен човек да е до мен. Пожелавам ти светли дни, ежедневни усмивки и нека сърцето ти да бие по-бързо с любов и вълнение 365 дни в годината!“

„Нека тази Нова година отново ни накара да повярваме в приказката. Очите да блестят по-ярко от коледните светлини, прегръдката ти да е по-топла от камината, целувката по-сладка от бисквита с мед. Благодаря ти, че ми създаде празнична атмосфера, през цялата година! В момента, в който те видях да разплиташ гирляндите с усмивка на лице, разбрах, че имам най-добрия съпруг в целия свят! Весела Коледа, единствен мой!

Поздравления за семейството

Семейните събирания са традиция, която прави Коледа един от любимите празници в света. Ако обаче искате любимите ви хора да се чувстват специални на този ден, изненадайте ги не само с подаръци, но и с искрени, топли пожелания. Предлагаме няколко семейни поздравления, които ще изненадат приятно вашето семейство:

„Мило семейство, благодаря ви за всяка Коледа заедно! Благодаря, че сте моят дом, моят подслон, моят топъл кът. Нека този ден и всички следващи да бъдат забавни, светли, незабравими! Желая ви мир, радост, коледна магия! Празничните ястия винаги са по-вкусни в тази къща, усмивките са най-ярки, а прегръдките са най-топли. Изпращам цялата си любов и ви желая честита Нова година и Коледа!“

Има много начини да стоплите душите и сърцата на близките по Коледа, но не забравяйте, че мислите думи са с най-висока стройност! Те, отекват дълго, след празника и оставят красив спомен!

Scroll to Top