Как да подобрим интериора

За да актуализирате интериора, просто добавете свежи нотки към него. На първо място, трябва да решите от коя страна отиват прозорците на стаята. Ако на север, тогава е необходим ефектът от визуалното затопляне. Слънчевите стаи не вредят, ако в тях има и нюанси на малко прохлада.

Би било хубаво да направите някакъв акцент, който да преобрази цялата стая наведнъж. За да започнете първите стъпки ще ви е необходимо съдействие на екипи на Камион.БГ

Интериорен акцент

Зависи от въображението на самата домакиня. Такъв връх може да бъде боядисан на стената. Моделът се прилага с помощта на шаблон. За да направите това, в темата за интериора на стаята са избрани боята с подходящ цвят и шаблон. Може да се направи със собствените ръце, показвайки въображение и креативност.

Първо трябва да маркирате местоположението на шаблона на стената. След това прикрепете шаблон и след като потопите гъба в боята, нанесете картина. Всичко ще се окаже много интересно и необичайно, тъй като жената направи всичко сама, тогава моделът ще се окаже изключителен, никой друг няма.

Ако изработката на резбован шаблон изглежда сложна, може да направите прости двойни или тройни кръгове. Весели два цветни кръга на светла повърхност ще бъдат чудесна декорация. Може да играете с цветните ефекти. Кръговете може да не са напълно равномерни, като в този случай ще има и игра на форми.

Не може да ги нарисувате, а просто да изрежете и залепите, само за това трябва да изберете материала, по състав и цвят. Също интересна творческа работа.

Друг добър ефект може да получите, ако не боядисате цялата стена, а просто нанесете украшения на места. Този модел се прилага и с помощта на шаблон. Оттенъци от един цветен набор са идеални за това, само два тона по-тъмни от основния цвят на стената.

Ако поставите няколко метални аксесоари в стаята, тогава, за да постигнете единството на композицията, този цвят може да се използва и при прилагане на шаблона.

Всички чертежи трябва да са на еднакво разстояние един от друг, под, ъгли и таван. Работата се извършва старателно, но пък си заслужава.

Тайната на вътрешната хармония може да е в контраст. Например, нанесете снежнобял модел, върху стените с маслинов цвят. Тази комбинация ще изглежда много стилна. Скучна обикновена стена ще бъде силно преобразена и цялата стая с нея.

За такава работа се предлагат специални бои за декоративно боядисване на стени и тавани. Тази боя позволява на стените да дишат, устойчива е на замърсявания, а също така е безопасна за здравето. Предлага се в различни нюанси.

Scroll to Top