Важните аксесоари за една истинска дама

Всяка жена иска да бъде неустоима и привлекателна. Имиджът на красотата е приятният външен вид, стил, грижа. Най-сложният компонент е разнообразието от дрехи.

За да бъде то още по-богато и разнообразно, допълването му става с наличието на определени аксесоари. Такива трябва да бъдат лесно комбинирани с всяко облекло.

Едно от основните дреболии в женския гардероб е бижутерията. Нейната отличителна черта е икономичност, яркост, практичност и удобство. Огромен брой обеци, гривни, огърлици могат да бъдат закупени във всякакъв цвят, във всеки стил, подходящ за различни възрасти и статуси.

В аксесоари, така и в подбора на бижута, трябва да знаете основните нюанси и начини за комбиниране.

Всяка жена може да купува различни бижута: големи геометрични колиета в черно или бяло, средно едри мъниста в червено, часовници с опростен стил или сложен дизайн.

В допълнение към тази опция, трябва да помислите за закупуване на обеци с камъни, адаптирани за ириса на окото, малко висящи обеци в бяло или позлатени бижута.

Други необходими компоненти са шаловете. Шалчетата се носят през зима-есен и лято-пролет. В първия случай, трябва да се съсредоточите върху качеството запазване на топлината и цвета. Един от най-добрите варианти е шалът с голям размер в цвят Марсала. Вторият тип шалове е добре да избирате, фокусирани върху мекота, финес и лекота. За топло време се препоръчват кърпички от шифон, които са небрежно поставяни върху палта или якета без качулка. През летния сезон и пролетта, ярките цветове и нюанси набира популярност. Актуални са зелено, синьо, червено.

Заедно с шалчетата се нареждат дамските ръкавици. Най-добре е техният цвят да бъде комбиниран с цялото облекло, но черното остава винаги актуално. Дължината може да бъде избрана различно: от лакътя до китката. Най-много се купуват къси ръкавици, които идеално пасват на якето, на палто и на лекия дъждобран. В покупките на ръкавици е добре да се вземат за двата сезона с различна плътност.

Веднага щом студът и ветровете изчезнат се появява яркото топло слънце. Тогава всяка дама се нуждае от още един основен аксесоар – очила. В момента има много стилове и цветове рамки и очила. Кръглите очила с черни стъкла, очилата под формата на „котешко око“ са почти винаги модерни. Тук универсалността на всеки човек има значение. Всеки има различна форма на лицето и очила трябва да бъдат избрани според тях.

Най-добрите приятели-аксесоари за жените са дамските чанти. Тях може да намерите в http://www.zoebg.com на достъпни за всеки цени. Те се предлагат във всевъзможни модели, размери и цветове. Наред с това има модели, които са подходящи за всеки различен сезон или универсални чанти. За момичетата големите чанти не играят важна роля.

Основно младите момичета носят раници с различни шарки, множество дръжки, чанти през рамото. Ако говорим за предпочитанията на жените, то най-добрите са кожени чанти с малки размери или чанти от лак.

Важен детайл в имиджа на всяка дама са коланите. Всеки един от тях трябва да е: или тънък лакиран черен колан със златна катарама; или средни и големи кожени колани; или колан от плат и разтеглив ластик. Тези аксесоари могат да се носят с панталони и рокля, като винаги се цели зашеметяващо изображение.

Друго интересно нещо в гардероба на всяка красива лейди е чадърът. Той ще предпазва от влага през есенните и пролетните периоди. Чадърът трябва да е качествен и с добра дръжка. Удобни, както за улегнали жени, така и за момичета са сгъваемите чадъри, които лесно се вписват в чантата. Цветът е добре да се избира в по-ярки мотиви. Например, оранжево или зелено ще озари сивото небе.

Други аксесоари в дамския гардероб са атрибутите за коса. Ленти, шноли, фиби, ластички за коса. Най-често срещаните трябва да повтарят цвета на косата. Така. бежово, кафяво, черно, бяло са най-препоръчвани.

С подбора на споменатите аксесоари жената трябва да има в гардероба си неща като: шалове, ръкавици, колани, бижута, слънчеви очила, чанта или раница. Ако в целия арсенал всичко това е на разположение, то всяка дама може да създаде ярки и уникални образи. С различни дрехи, може да бъде хубава и елегантна, спокойна и изискана. Основното нещо – не прекалявайте и не забравяйте не повече от трите цвята, за да не изглеждате като „папагал“.

 

 

Scroll to Top