Предимства на биоревитализирането без инжекция

Сред основните предимства на този метод са: това, че не уврежда кожата;  безболезнена процедура е; рискът от инфекция и образуването на хематоми се изключва; не е необходимо да се спазва периодът на рехабилитация (може да се използва козметика, да посещават сауни, да се правят водни процедури); кожата има естетически вид.

Процедурата е показана на пациенти: нуждаещи се от коригиране на бръчките, включително „пачи крак“; за хора с кожа нуждаеща се от овлажняване, възстановяване тона на лицето; Лица с неравномерен кожен релеф, нарушена микроциркулация; тези, които се нуждаят от възстановяване на кожата след агресивни козметични процедури (пилинг); тези, които се нуждаят от бързо повдигане на лицето и възстановяване на контурите му.

Противопоказания

За да бъде успешна процедурата е необходимо да се вземат предвид противопоказанията за биоревитализирането. От процедурата трябва да се въздържат лица с: хронични заболявания, характеризиращи се с тежък ход заболявания на автоимунната система; бременност и кърмене; алергия към компонентите в препарата; страдащи от възпалителни процеси; обостряне на херпесната инфекция; ако вземате лекарства, които разреждат кръвта (антикоагуланти);

След процедурата може да се появят алергични реакции, оток, хематоми, папули. Понякога има подуване, най-често в резултат от несъвършена техника, използвана при процедурата. Отокът може да бъде и резултат от алергична реакция. В този случай грешката се носи и от лекаря, който е извършил процедурата, защото неговата задача е да провери реакцията на клиента към лекарството, което се прилага.

Важно е да се избира доказана клиника, специалисти, които имат сертификати. Това свежда до минимум риска от такива неприятни усложнения. Други полезни процедури са с лазерно почистване на акне.

Биоревитализирането е много популярно сред всички методи на естетичната медицина. Това се дължи на факта, че биоревитализирането на лицето ще помогне да се елиминират не само външните дефекти на кожата, но и да се възстанови еластичността, тонуса и структурата му. След тази процедура пациентите изглеждат здрави и кожата е млада и жизнена.

Scroll to Top