5 тайни на професионалните стилисти, които ще ви направят по-висока

Облеклото може да направи чудеса. Например, за да добавите няколко сантиметра към ръста може да е достатъчна само една дреха, дори не е нужно да поставяте ток на петите.

  • V-образно деколте

Този тип разрез помага да се променят визуално пропорциите на тялото, като се разтеглят до височината. За разлика от онези дрехи, които ви „лишават“ от ръст с такива блузи, може да постигнете много. Лесно може да си я направите, ако нямате под ръка в гардероба. Достатъчна е дори разкопчаната яка на ризата. Важно е яката да е от лека тъкан и да не изглежда масивна.

  • Дълги ивици

Те изглеждат добре с високи токчета и с плоска подметка. Важно е платът да не е твърде плътен: в някои случаи изкривява силуета, но в повечето моменти създава усещане за височина до земята.

  • Висока талия

Въпреки широкото разпространение за ниската талия, тя значително намалява силуета. Ако не искате да изглеждате като сплескани с къси панталони, изберете висока талия. Панталони с висока талия, къси панталони и капри ще направят краката ви по-дълги, а цялото тяло по-високо. Това правило, обаче не работи при полите!

  • Макси колекции с топ

Перфектното решение за голям, тънък и елегантен силует. От леките и тежки тъкани, поли ще изглеждате еднакво добре. Важно е само да не ги бъркате в един ансамбъл. Но плетеният гардероб е по-добре да не се носят изобщо, ще развали цялото впечатление.

  • Натурални цветове за обувките

Важно е да се използва цвета на обувките, отколкото височината му. Колкото по-малко блестящ е цветът, толкова по-дълги са краката. Не забравяйте, че за есента и пролетта е по-добре да изберете високи боти или ботуши, които визуално да удължават краката ви.

Scroll to Top