Розово – всички нюанси на модата

Бежово и розово са идеални за създаване на женски образи, изглеждат добре, не само в облеклото, но и сред аксесоари – чанта или обувки в розово, винаги хващат окото. Научете защо трябва да имате тези чанти:  http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/дамска-рокля-от-червена-дантела-10200016.

Цвят праскова

Смята се, че праскова е цветът на всяка жена. Ако не сте сигурни за това – добавете към образа приглушени цветове – сиво, черно. Чувствайте се свободни да добавите към праскова синьо, лилаво или лазурно – експериментът ще ви отведе на върха!

Кукленско розово

Стереотипите за блондинки, цветът на кукла Барби – малко жени могат да се похвалят с кураж и използват този цвят в своя имидж. Въпреки това, той изглежда много подходящ за вечерна рокля през лятото балетни обувки или сандали.

Фуксия (наситено розово)

Приглушените цветове създават най-добрата комбинация. Ако го комбинирате с пола и риза и сандали с леки цветни дънки или бели гащета ще сте на върха на модната класация. За зимата спрете се само в избора на аксесоари – обеци, гривна или шал.

Мръсно розово

Това е цветът на ежедневни разходки или офис работа. Той се комбинира с черно и сиво и е в състояние да помогне на жените от всички възрасти да изглежда перфектно всеки ден.

Люляк-розово

Стилен и красив цвят, но е трудно да се сравнява. Леки, полупрозрачни, вливащи платове са идеални за тази сянка. Ако ви харесва не се колебайте да облечете рокля с лилаво-розов цвят и вашето изображение ще бъде запомнено с романтика и елегантност!

Стилистите казват, че външен вид е важен аспект за създаване на идеалния образ. Ако не знаете кои цвят или нюанс да изберете най-добре е да заложите на розово в сянка. http://kotkata.eu/2017/09/15/как-да-изберем-топло-яке.

Снежната кралица

За сивооката или синеока брюнетка с „порцеланова“ кожа идеалният избор би бил студено розово във всичките му проявления. Но не забравяйте, че много блед цвят може да направи светла кожа и дори да създаде болнав оттенък. Идеалният вариант би бил пурпурно розов.

Изпълнени с нежност като „пролет“

Сив или сини очи, тънка бяла кожа и руса коса – притежателите на такъв вид могат да избират топлата розова палитра. http://novacov.com/2017/09/18/розово-как-да-съчетаваме.

Слънце и топлина като „Есен

Розовият цвят от най-топлите тонове е идеален, ако имате червена или руса коса, праскова цвят на кожата и ярък цвят на очите. Трябва да сте много внимателни единствено с подбора на ярки цветове!

Scroll to Top