3 съвета за декориране от 3 топ дизайнери

Не е нужно да прекарвате много време и пари, за да актуализирате дома си за този слънчев сезон. Вместо това, следвайте тези съвети от най-добрите дизайнери и актуализирайте дома си за пролетта с лекота!

Направете сканиране на дома в три секунди

С писалка и малък бележник отидете във всяка стая със затворени очи. Отворете очите си и много бързо – в три кратки секунди – набележете три места в стаята, които най-много ви притесняват визуално. Използвайте като начална точка за реконструкция.

Това ви принуждава да приоритизирате най-важните неща, които трябва да промените, вместо да оставяте усещането ви да бъде претоварено от дълъг списък. Когато разглеждате списъците от всяка стая като цяло, започва да се появява история, подчертавайки сцена или тема в живота ви, от която се отдалечавате.

– Ангела Мин, дизайнер на жилищни интериори в Ню Йорк и Хамптън

Носете си бели акценти

Белите акценти веднага озаряват всяко пространство. Дори единият обикновен бял плат на стената, за да вържем цветовата схема заедно.

– Кайл Шунеман, интериорен дизайнер, базиран в Лос Анджелис.

Добавяне на кошници в опротен вид

Можете да опаковате с чудесен тапет, като запечатате само със задната секция на рафтовия модул. Това може да се направи бързо и лесно, а така получавате външния вид, който искате, без да поемате цялата стая!

– Либи Лангдън, експерт-коментатор в “ Малкото пространство“ на HGTV , „Големият стил“ и интериора на дизайнера Rachael Ray.

Повече идеи и съдействие за преобразяване на дома вижте в регион Благоевград.

Scroll to Top