Прокарай сега, пътят към промяната в дома и живота си

Има дни, в които просто не върви, но ако те започнат да преобладават, то време е да вземеш контрол над нещата. Истината е, че поели в ритъма на моногамията, много хора изпитват страх, притеснение, че дори и паника, ако се наложи да направят и малка промяна в плана. Щом стане дума за промяна в работата, често това е възприемано за нещо негативно.

Направете вашата промяна, като започнете с почистване на дома. Полезни връзки може да откриете на следните адреси:

ХАМАЛ.BG – http://xn--80aa7ac7b.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%86%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82;

SMETISHTE.COM – http://smetishte.com/firma-pochistvane-dvor-parcel;

FORI.EU – http://fori.eu/izhvarlyane-na-divan-v-sofiya-chicho-fori.

Според психолозите, причините може да са много и с различен характер, но в честите случаи се оказват и съвършено сериозни, а те от своя страна „отприщват“ редица други проблеми:

  1. Когато шефът не те понася – ако си направил всичко, за да промениш това отношение, пък и нагласата ти към него е много специална, въпреки всичко няма промяна, едва ли някога ще станете приятели. Каквато и да е причината, помисли си за напускането, вместо да чакаш той да го направи.
  2. Когато животът ти се е променил – вече си обвързан и не ти се стои до нощите на работа. Може и да си започнал да учиш нещо ново, което да е по-мотивиращо и да виждаш перспектива в него, то това е сигурен знак за промяната.
  3. Когато се чувстваш сам или ти е тъпо – въпреки, че ти е било добре на това място, вече не ти е приятно. Без значение, че нещо се е променило, амбициите или само ти е доскучало на такава работа, това е достатъчен знак да поемеш към нови приключения.
  4. Ако и стреса допринесе за промяната – ако проблемите нямат край, а на всичкото отгоре стават все по-многобройни, всичко това може да се отрази и физически и психически на здравето ти. Усещането за умора взема превес, а ти се чувстваш като изцеден лимон. Специалистите съветват да си зададеш въпроса – Колко дълго смяташ да я караш така?!
  5. Промяната в дома – често и много имат нужда от промяна на обстановката. Смяната на дома или ново обзавеждане струва скъпо, затова и не съветваме да прибягвате към такива стъпки. По-добре е да по освежите малко обстановката с някоя нова вещ или пребоядисване на стени, подмяна на тапети и т.н

 

 

 

Scroll to Top