Рокля с цветни щампи – на върха на популярността

От сезон на сезон, в пика на популярността в модните върхове винаги е стояла най-женската дреха – рокля с цветен флорален принт. Един такъв модел е елегантна дамска рокля на цветя в цвят циклама 44-54 IREN.

Цветята като елемент присъстват често в гардероба на жените. Те създават има чар и деликатна женственост. С тях лесно може да се постигне зашеметяващ ефект. В допълнение, можете да създадете почти всяко изображение.

Рокля на цветя може спокойно да облечете на вечеря, през деня или за празненство. Най-често такива модели са закачливи, забавни, непринудени и могат да представят женската красота.

Какъв модел е по-добре да изберете?

Удобства от цветове, модели и използвани материали –

Флоралният печат изглежда много женствен и е в състояние да даде особен чар дори на най-простата рокля. Освен това, почти няма никакви ограничения по отношение на неговия обхват. Много зависи от стила на облеклото и повечето видове ще бъдат на място и уместни в гардероба на всяка жена, независимо от възрастта и фигурата.

По отношение на материи може да избирате измежду трикотажен плат, полупрозрачен шифон, естествена и изкуствена коприна, памук, сатен, батиста и т.н. За топло и плътно излъчване, някои модели, с участие на вълна и трикотаж, кадифе, габардин могат да ви представят блестящо по време на церемони и по-важни събития. Може да изберете и рокли е по-скъпите и екзотични материали, включително коприна и сатен, коприна, шифон, муселин, пане, дантела, тафта и т.н.

Всичко в избора опира до тези едно две неща.

Scroll to Top