Какво е хостинг уеб сайт

Хостинг (известен също като уеб сайт хостинг, уеб хостинг и уебхостинг) е бизнес. Той е мястото, където повече уеб сайтове се помещават. Hosting е необходим, за да поставите вашия сайт в Интернет, така че да се види от посетителите ви. Посетете дъ вайкинг, за да организират всичко по бъдещият ви сайт и в детайли.

Ако вашият сайт е свързан към интернет, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и има правилния хардуер и софтуер, инсталиран, за да позволи на вашия сайт, да работи. По-важно от пространството на компютър, който е предвиден за файлове на уеб сайта е бързата връзка към интернет и услугите, достъпни на гостоприемника.

Обикновено, индивидуален бизнес хостинг ще изисква подобна връзка и може да струва по-скъпо. С помощта на хостинг услуга се позволява на много компании да споделят разходите за бърз интернет за сервиране.

Виртуален хостинг означава, че услугите ще бъдат прозрачни и че всеки уеб сайт, ще има свой собствен домейн и набор от електронни адреси. В повечето ситуации хостинг и виртуален хостинг са синоними.

Специализиран хостинг е предоставянето на специален сървър, който е посветен на трафика към един уеб сайт. Само много заети места изискват посветен хостинг. Много компании купуват собствени сървъри и да ги поставят на сайт, който осигурява бърз достъп до Интернет. Тази практика се нарича колокация. Вижте още какви неща се търсят.

Не всички хостинги се създават равни и има много, много лоши варианти на разположение, които могат да доведат до бавни моменти на натоварване, времето за престой, проблеми с поддръжката и сигурността.

Scroll to Top