Интериор в жълто – или изхвърляне на стари мебели

жълт интериорКакъв по-добър начин да стартирате с лятно настроение от цвят в жълто. Той е толкова пълен и готов да разпръсне светлина и обещание.

Ако стари мебели и обзавеждане са ви омръзнали повече от всичко на света опитайте с hamalski.com, и опитайте да обновите и освежите интериора опитайте само с промяна в цвета на стени, покривки, възглавнички и аксесоари.

Както всеки цвят, така яркото е изпълнено със светлина, а светлината е точно това, за което сме жадни именно в това време на годината, без значение колко лека е била зимата. За щастие за нас, нарциси са само за бутане на предприятието, в зависимост от това къде живеете.

Да започнем с най-малките неща. Най-лесният и най-сигурният начин да вдъхнете малко надежда е с ваза с нарциси. Те са най-добрата и евтина възможност да се обнови домашния интериор. Ако ви трябва извозване на стари неща от домове, вижте на izvozva.com.

Опитайте с няколко вази от нарциси и ги поставете стратегически в една стая. Защото те са толкова ярки, че ще се отразят цялата атмосфера със светлина, освежаване на пространството, дори ако все още не сте стигнали до момента на пролетно почистване.

Може да използвате такъв силен цвят за нещо по-голямо. Например покривало за стария диван в този цвят. Такова съчетание трябва да се ползва разумно балансирано с мокет или килим, цвят на стената, и аксесоари. По ирония на съдбата, може да работи по-добре на по-тъмен фон, отколкото срещу обикновена бяла стена. Представете си жълт цвят на нарцис по дивана разположен срещу стена, която е боядисана богато в наситено червено.

Можете да се уверите, че използвате цвета правилно, като имитирате начина, по който той се използва в природата. Помислете за светлото зелено на стъблата на нарциса. Техните твърди линии преминават във вълнообразна  прозрачна стъклена ваза, пълна с чиста вода. Зелени възглавнички върху диван или килим в зелено и жълто, може да бъде смекчи малко яркостта.

Този топъл пролетен цвят е подходящ не само през лятото, но и в зимата, внасяйки свежест и положителен заряд. Акцент може да пада над него, вместо на мебели в мръсно бяло, слонова кост, или крем. Това ще предпази от твърде светъл и студен вид. Поръчайте kamion.bg, ако търсите услуги с хамали и изхвърляне.

Опитайте с жълто в интериора на кухня, всекидневна, детска стая, антре или дори хол. Жълтият цвят на нарциса е чудесен начин да се въведе пролетно настроение в дома.

Scroll to Top