Сравнете матраци от различни производители

Около 10% от собствениците на матраци с пружини се оплакват от неприятен „химикал“ и произхождащата от него миризма, дори докато той все още е нов. Често това е проблем на матраци, които използват латекс или memoriform. Вижте повече нови възможности.

Пружина латексови матраци

Предимства:

Съдейки по мнения за латексови матраци над средното удовлетворение и изискванията на потребителите е те да преобразуват тялото. Латексовите матраци могат да бъдат направени изцяло от естествен материал, който е много приятен за клиентите, като се грижат за здравето си. Повечето производители и онлайн търговци на латексови матраци имат добра репутация на пазара.

Недостатъци:

За матраци от латекс е трудно да се намери и купи правилния тип легло.

При изчисляването на редица фактори (клас, метод на лечение, естествен материал или смесени), също така роля играе и фактът, че продуктите са доста трудни за тестване поради ограниченото количество от този тип матраци в мебелните магазини.

Сравнителни характеристики и рейтинг

Всички латексови матраци като база, и комфорт, слоеве са направени от латекс. Най-често срещаните продукти се предлагат в два варианта: с неорганични / органични и конвенционални.

Органичните продукти са 100% естествен латекс и материала, от който се прави повърхността на матрак (обикновено естествен памук), култивирана без пестициди и хербициди. За производството на небиологични / конвенционални матраци често се използват смесен латекс и неорганичен материал за покритие за матрак (обикновено неорганична памук).

Scroll to Top