3 топ съвета да сте модерни в лятото с малко пари

модаАко обичате да сте на гребена на модната вълна, но невинаги може да си позволите покупката на нова дреха или аксесоар, то тези съвет може да са ви се стори интересен:

При покупка на нови дрехи, не бързайте – винаги съобразявайте това, което сте харесали на разпродажбата с това, което имате налично в гардероба. Не е нужно да купувате неща, които няма да има, с какво да носите. Дори да сте попаднали на супер изгодни предложения, нещо като Черен петък, не пълнете кошницата излишно, ако не планувате да ги носите. Помислете, с какво може да съчетаете новото потенциално попълнение и дали една нова брошка, на ризата, например ще се впише добре.

Направете списък за новия сезон. В него опишете всичко от първа необходимост, след това от втора и на трето място поставете „глезотиите“. Последното е за луксозни или рядко носени дрехи и аксесоари. Така в списъка на челни места трябва да преобладават – пола, панталон, риза, топ или потник, обувки с висок ток, спортен екип, тениска, маратонки, сако, фишу, дамска чанта, рокля ЛЕТИ бордо, изискан шал или болеро. Всичко това е напълно достатъчно, за да ви направи принцеса, независимо дали отивате във фитнеса, на работа в офис или на парти с приятели.

Не купувайте облекла, които ще са актуални с дизайн, но само един сезон.

Избягвайте да купувате дрехи, които са прекалено крещящи – ярки или многоцветни. По-добре заложете на един, най-много два цвята, които да се съчетават добре с всичко останало.

Отдайте предпочитания на едноцветни дрехи и аксесоари. Принтовете, например бързо омръзват; флоралните мотиви са само за лятото, а ярките и неонови цветове излизат от мода само за един сезон. Заложете на дрехи и аксесоари, които ще останат актуални и за следващия моден сезон.

Scroll to Top