Предимства на латексови матраци

Комфорта по време на почивка и сън е от изключително значение. Ето, защо е важно, когато се избира матрак, да се знаят характеристиките му. Предимства на латексови матраци Тед Фаворит се изразяват в следното:

Комфорт – намаляване на болката и предотвратяване на болката създадена в резултат подложката на леглото. Над 1/3 от хората, които притежават латексов матрак споделят това усещане. Те са заявили, че техните латексови матраци облекчават точките на натиск, а също и предотвратят или намаляват друга болка, която са имали вече, включително болки в кръста. Защото латексът е еластичен материал и е в състояние да подкрепи налягане на хълбоците и раменете, следвайки естествените контури достатъчно просто и правилно, като ги привежда в съответствие.

Дълголетие – латексовият материал е доказано много издръжлив. Всички Тед латексови матраци са склонни да надживеят останалите видове и да имат дълготрайност от 2 до 7 години. Това средно осигурява комфорт в продължение на 10-12 години. Въпреки, че е много издръжлив, латексът също е биоразградим.

Не съдържа аромати – ограничен до ключов полза за хората, чувствителни към миризми. Това е основната разлика между различните видове латекс, свързани е едно голямо предимно всички естествени матраци са не ароматизирани.

Почти никой не се оплаква от химически миризми в изцяло натурален латекс, защото и кога има по-малко летливи химикали, които да освобождават миризми. Ако се открие мирис, то обикновено е слаб, леко сладък аромат.

Синтетичен латекс за легла, изработен с помощта на комбинация от синтетичен и естествен латекс над 10-15%, освобождаващ неприятни химични изпарения.

Не на смущенията – изолацията е качество, свързано с всички-латексови матраци. Тук 10% от собствениците на този вид матраци ги хвалят. Изолацията означава, че когато един от партньорите се преобърне от другата страна на леглото, другият едва забелязва това движение. Това е една много по-приятно за спане с по-малко смущения. Това е голямо предимство в сравнение с матраци с пружини и водни легла, които са склонни да прехвърлят движение от страна на страна.

Scroll to Top